Gjitha Dhomat

Dhoma Sanseveria

Sanseveria Room
Sanseveria Room
Sanseveria Room

Përjetoni dhomën Sanseveria,
një kryevepër me një dizajn minimalist

1
Shtrati
15m2
Hapësira

Çmimet

55€ - Single
70€ - Double

Veçoritë e dhomës

Sanseveria Room
Sanseveria Room
  • Linja të pastra dhe një gamë ngjyrash qetësuese
  • Dhoma e dekoruar me lulen Sanseveria dhe luhatëse
  • Atmosferë e qetë dhe relaksuese
  • Hapësirë pune të rehatshme për udhëtarët e biznesit
  • E përshtatshme për për një dhe dy persona
  • TV, klimë, kasafortë, parking, Wifi

Rezervo qëndrimin tuaj

Rezervo Tani
Palm Image

Dhomat tjera

Menu

Rezervo Tani