Gjitha Dhomat

Dhoma Guzmania

Guzmania Room
Guzmania Room
Guzmania Room

Dhoma Guzmania ofron një hapësirë të ngrohtë dhe perfekte nëse jeni duke udhëtuar vetëm ose me një shoqërues.
Kjo dhomë ka një krevat shumë të rehatshëm i cili i'u siguron një gjumë të qetë.

Është një vend i mrekullueshëm për t'u çlodhur dhe për t'u ndjerë si në shtëpinë tuaj.

1
Shtrati
23m2
Hapësira

Çmimet

55€ - Single
70€ - Double

Veçoritë e dhomës

Guzmania Room
Guzmania Room
  • Linja të pastra dhe një gamë ngjyrash qetësuese
  • Hapësirë të ngrohtë dhe perfekte
  • Atmosferë e qetë dhe relaksuese
  • Hapësirë pune të rehatshme për udhëtarët e biznesit
  • E përshtatshme për për një dhe dy persona
  • TV, klimë, kasafortë, parking, Wifi

Rezervo qëndrimin tuaj

Rezervo Tani
Palm Image

Dhomat tjera

Menu

Rezervo Tani