Na kontaktoni

Contact Image

Mirë se vini në Hotel Garden Downtown! Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar dhe për ta bërë qëndrimin tuaj sa më të rehatshëm dhe të këndshëm.
Nëse keni pyetje, kërkesa ose komente, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.

Nëse keni pyetje të përgjithshme në lidhje me hotelin, shërbimet ose disponueshmërinë tonë, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes
email ose telefon. Stafi ynë miqësor do të jetë më se i lumtur t’ju ndihmojë.

Për të bërë një rezervim ose për të pyetur për disponueshmërinë e dhomës, mund të rezervoni ose online përmes faqes sonë të internetit ose të kontaktoni tonë
ekipi i rezervimeve direkt. Ne ofrojmë një sërë llojesh dhomash që i përshtaten nevojave tuaja.

Info

Adresa

Hotel Garden Downtown
Rr. Tophane,
Postal Code: 10000,
Prishtinë – Kosovë

Info të kontaktit

Phone: +383 48 717 177
Email: [email protected]

Lidhuni me ne

Qëndroni të përditësuar me lajmet, promovimet,
dhe ofertat tona më të fundit duke na ndjekur në rrjetet sociale:

FacebookInstagramInstagram

Harta dhe Udhëzimet

Përdorni hartën interaktive më poshtë për të gjetur vendndodhjen tonë dhe për të marrë udhëzime:
Google Maps

Rezervo qëndrimin tuaj

Rezervo Tani
Palm Image
Menu

Rezervo Tani