Main Image

Rreth Nesh

Hotel me dhoma komode dhe të dekoruara me stil dhe kujdes, me elemente natyrale nga lulet dhe druri.

Hoteli ka tetë lloje të ndryshme dhomash, ku secila dallon nga njëra tjetra për sa i përket stilit të brendshëm dhe hapësirës, ​​duke ju garantuar një eksperiencë të paharrueshme gjatë qëndrimit në hotel.

Restaurant

Hotel Image

Rezervo qëndrimin tuaj

Rezervo Tani
Palm Image
Menu

Rezervo Tani