Politika e privatësisë

Privacy

Politika e anulimit për rezervimet në grup:

Nëse anulohet deri në 3 javë përpara datës së mbërritjes, anulimi është pa pagesë.
Nëse anulohet më vonë ose në Nëse nuk ndodh, do të tarifohet shuma totale e rezervimit.

Politikat e anulimit për rezervime individuale:

Mysafiri mund të anulojë rezervimin falas 48 orë para arritjes.
Nëse mysafiri nuk arrin në datën rezervimit, duhet të bëjë pagesën totale.

Pagesat me kartë krediti
Kartat e kreditit të pranuara: Visa, Maestro dhe Mastercard.

Rezervim individual

Për të vazhduar me rezervimin, detajet e nevojshme janë në vijim:
Emri dhe mbiemri, lloji i dhomës, data e hyrjes, Data e daljes, numri i kontaktit, adresa e postës elektronike.

Rezervimi në grup:

Në rast se kemi marrë kërkesë mbi 5 dhoma, kërkesa duhet të bëhet përmes e-mail: [email protected], kështu që menaxhmenti mund të ofrojë zbritje nga çmimet standarde.

Për të konfirmuar rezervimin në grup, 30% nga shuma totale duhet të bëhet në një datë të caktuar.

Politika e privatësisë

Informacion për politikat e privatësisë
Të dhënat personale që mblidhen përmes faqes së internetit të Hotel Garden do të trajtohen me kujdesin e duhur dhe do të përdoren në përputhje me rrethanat.

Këto të dhëna private përdoren për qëllimin e informimit për llojin dhe përdorimin e informacionit që Hotel Garden mbledh përmes faqes sonë të internetit.< /p>

Informacion për vizitorët

Ndërsa vizitoni faqen e internetit të kopshtit të hotelit, serveri ynë regjistron të dhëna të tilla si koha juaj në faqen tonë, faqet që vizitoni, adresa IP e juaj vendndodhjen, etj. Këto të dhëna do të përdoren për raporte statistikore që mundësojnë Hotel Garden të përmirësojë faqen e tij të internetit dhe të kuptojë më mirë se çfarë i intereson më shumë vizitorët tanë.

Cookies

Në faqen tonë të internetit ne përdorim cookie që pranohen nga vizitorët e faqes sonë të internetit dhe që ruhen në kompjuterin e vizitorit dhe nuk ruajnë asnjë lloj të të dhënave personale.

Analitika dhe reklamat

Google Analytics

Kjo faqe interneti përdor Google Analytics, një shërbim analitik në internet. Ai operohet nga Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics përdor të ashtuquajturat “cookie”. Këto janë skedarë teksti që ruhen në kompjuterin tuaj dhe që lejojnë një analizë të përdorimit të faqes së internetit nga ju. Informacioni i krijuar nga cookie në lidhje me përdorimin tuaj të kësaj faqe interneti zakonisht transmetohet në një server të Google në SHBA dhe ruhet atje.

Cookies Google Analytics ruhen bazuar në Art. 6 (1) (f) DSGVO. Operatori i faqes së internetit ka një interes legjitim në analizimin e sjelljes së përdoruesit për të optimizuar si faqen e tij të internetit ashtu edhe reklamimin e tij.

Duke kundërshtuar mbledhjen e të dhënave
Ju mund të parandaloni mbledhjen e të dhënave tuaja nga Google Analytics duke klikuar në lidhjen e mëposhtme. Do të vendoset një cookie për të hequr dorë për të parandaluar mbledhjen e të dhënave tuaja në vizitat e ardhshme në këtë sajt: Çaktivizo Google Analytics.

Për më shumë informacion rreth mënyrës sesi Google Analytics trajton të dhënat e përdoruesit, shihni politikën e privatësisë së Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.< /p>

Pritja shtesë e shfletuesit

Mund të parandaloni ruajtjen e këtyre kukive duke zgjedhur cilësimet e duhura në shfletuesin tuaj. Megjithatë, ne dëshirojmë të theksojmë se duke bërë këtë mund të nënkuptojë se nuk do të jeni në gjendje të shijoni funksionalitetin e plotë të kësaj faqeje interneti. Ju gjithashtu mund të parandaloni kalimin e të dhënave të krijuara nga cookie-t në lidhje me përdorimin tuaj të faqes së internetit (përfshirë adresën tuaj IP) në Google dhe përpunimin e këtyre të dhënave nga Google, duke shkarkuar dhe instaluar shtojcën e shfletuesit të disponueshëm në lidhjen e mëposhtme: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Mbledhja e të dhënave demografike nga Google Analytics
Kjo faqe interneti përdor veçoritë demografike të Google Analytics. Kjo lejon që të krijohen raporte që përmbajnë deklarata në lidhje me moshën, gjininë dhe interesat e vizitorëve të faqes. Këto të dhëna vijnë nga reklamat e bazuara në interes nga Google dhe të dhënat e vizitorëve të palëve të treta. Këto të dhëna të mbledhura nuk mund t’i atribuohen ndonjë personi specifik. Mund ta çaktivizoni këtë veçori në çdo kohë duke rregulluar cilësimet e reklamave në llogarinë tuaj të Google ose mund të ndaloni mbledhjen e të dhënave tuaja nga Google Analytics siç përshkruhet në seksionin “Refuzimi i mbledhjes së të dhënave”.

Menaxheri i etiketave të Google

Kjo faqe interneti përdor Google Tag Manager. Ky shërbim lejon që etiketat e faqeve të internetit të menaxhohen përmes një ndërfaqeje. Google Tag Manager zbaton vetëm etiketat. Kjo do të thotë që nuk vendosen cookie dhe nuk regjistrohen të dhëna personale. Google Tag Manager aktivizon etiketa të tjera të cilat, nga ana tjetër, mund të regjistrojnë të dhëna. Megjithatë, Google Tag Manager nuk ka qasje në këto të dhëna. Nëse etiketat janë çaktivizuar në nivel domeni ose kuki, kjo mbetet në fuqi për të gjitha etiketat gjurmuese nëse ato zbatohen me Google Tag Manager. Mund të mësoni më shumë rreth Google Tag Manager duke klikuar lidhjen e mëposhtme: http ://www.google.de/tagmanager/use-policy.html

Facebook Pixel

Uebfaqja jonë mat konvertimet duke përdorur pikselat e veprimit të vizitorëve nga Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SHBA (“Facebook”). Këto lejojnë që sjellja e vizitorëve të faqes të gjurmohet pasi ata klikojnë në një reklamë në Facebook për të arritur në faqen e internetit të ofruesit. Kjo lejon një analizë të efektivitetit të reklamave në Facebook për qëllime statistikore dhe kërkimore të tregut dhe optimizimin e ardhshëm. Të dhënat e mbledhura janë anonime për ne si operatorë të kësaj faqeje interneti dhe ne nuk mund t’i përdorim ato për të nxjerrë ndonjë përfundim në lidhje me identitetin e përdoruesve tanë. Megjithatë, të dhënat ruhen dhe përpunohen nga Facebook, i cili mund të bëjë një lidhje me profilin tuaj në Facebook dhe i cili mund t’i përdorë të dhënat për qëllimet e veta reklamuese, siç përcaktohet në politikën e privatësisë së Facebook. Kjo do t’i lejojë Facebook-ut të shfaqë reklama si në Facebook ashtu edhe në faqet e palëve të treta. Ne nuk kemi kontroll mbi mënyrën se si përdoren këto të dhëna.

Shikoni politikën e privatësisë së Facebook për të mësuar më shumë rreth mbrojtjes së privatësisë suaj: https://www.facebook.com/about/privacy/. Mund të çaktivizosh gjithashtu funksionin e rimarketingut të audiencave të personalizuara në seksionin “Cilësimet e reklamave” në https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen. Së pari do t’ju duhet të identifikoheni në Facebook. Nëse nuk keni një llogari në Facebook, mund të hiqni dorë nga reklamimi i bazuar në përdorim nga Facebook në faqen e internetit të Aleancës Evropiane të Reklamimit Dixhital Interaktiv: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/

Rezervo qëndrimin tuaj

Rezervo Tani
Palm Image
Menu

Rezervo Tani