Gjitha Dhomat

Dhoma Aloe Vera

Aloe Vera Room
Aloe Vera Room
Aloe Vera Room

Dhoma Aloe Vera, një dhomë treshe, është projektuar për familje ose grupe më të mëdha.

E dekoruar me bimë aloe vera, ajo promovon një ambient natyral dhe freskues. Kjo dhomë ofron rehati dhe hapësirë për ju dhe të dashurit tuaj.

2
Shtrati
1
Ballkoni
30mm2
Hapësira

Çmimet

88 € - Triple

Veçoritë e dhomës

Aloe Vera Room
Aloe Vera Room
  • Linja të pastra dhe një gamë ngjyrash qetësuese
  • E dekoruar me bimë aloe vera, ajo promovon një ambient natyral dhe freskues
  • Atmosferë e qetë dhe relaksuese
  • Hapësirë pune të rehatshme për udhëtarët e biznesit
  • E përshtatshme për për një dhe dy persona
  • TV, klimë, kasafortë, parking, Wifi

Rezervo qëndrimin tuaj

Rezervo Tani
Palm Image

Dhomat tjera

Menu

Rezervo Tani