Gjitha Dhomat

Dhoma Cactus

Cactus Room
Cactus Room

Zhytuni në botën e shkretëtirës me dhomën e kaktusit.

E zbukuruar me kaktus, kjo dhomë ofron shumë ngrohtësi. E përkryer për një ose dy persona

1
Shtrati
1
Ballkoni
15m2
Hapësira

Çmimet

55€ - Single
70€ - Double

Veçoritë e dhomës

Cactus Room
Cactus Room
  • Linja të pastra dhe një gamë ngjyrash qetësuese
  • E zbukuruar me kaktus, kjo dhomë ofron shumë ngrohtësi
  • Atmosferë e qetë dhe relaksuese
  • Atmosferë e qetë dhe relaksuese
  • E përkryer për një ose dy persona
  • TV, klimë, kasafortë, parking, Wifi

Rezervo qëndrimin tuaj

Rezervo Tani
Palm Image

Dhomat tjera

Menu

Rezervo Tani