Gjitha Dhomat

Dhoma Lavandula

Lavandula Room
Lavandula Room
Lavandula Room

Përjetoni rehati dhe stil në dhomën Lavandula.Shijoni shtratin komod me kornizën e bukur metalike, e cila ofron një pamje të bukur dhe relaksuese.

Gjithashtu,ka një hapësirë pune të përshtatshme për nevojat tuaja, duke e bërë qëndrimin tuaj të rehatshëm dhe produktiv.

1
Shtrati
15m2
Hapësira

Çmimet

55€ - Single
70€ - Double

Veçoritë e dhomës

Lavandula Room
Lavandula Room
  • Linja të pastra dhe një gamë ngjyrash qetësuese
  • Shijoni shtratin komod me kornizën e bukur metalike
  • Atmosferë e qetë dhe relaksuese
  • Hapësirë pune të rehatshme për udhëtarët e biznesit
  • E përshtatshme për për një dhe dy persona
  • TV, klimë, kasafortë, parking, Wifi

Rezervo qëndrimin tuaj

Rezervo Tani
Palm Image

Dhomat tjera

Menu

Rezervo Tani