Gjitha Dhomat

Dhoma Lucky Bamboo

Lucky Bamboo Room
Lucky Bamboo Room
Lucky Bamboo Room

Eksploroni dhomën tonë Lucky Bamboo. Shtretër dhe jastëkë të rehatshëm që do t'ju bëjnë të ndiheni sikur jeni duke fjetur në re.

Ofron një hapësirë pune të rehatshme për udhëtarët e biznesit dhe është e përshtatshme për për një dhe dy persona.

1
Shtrati
15m2
Hapësira

Veçoritë e dhomës

Lucky Bamboo Room
Lucky Bamboo Room
  • Linja të pastra dhe një gamë ngjyrash qetësuese
  • Shtretër dhe jastëkë të rehatshëm që do t'ju bëjnë të ndiheni sikur jeni duke fjetur në re
  • Atmosferë e qetë dhe relaksuese
  • Hapësirë pune të rehatshme për udhëtarët e biznesit
  • E përshtatshme për për një dhe dy persona
  • TV, klimë, kasafortë, parking, Wifi

Rezervo qëndrimin tuaj

Rezervo Tani
Palm Image

Dhomat tjera

Menu

Rezervo Tani