Gjitha Dhomat

Dhoma Dypsis

Dypsis Room
Dypsis Room
Dypsis Room

The Dypsis Room, named after the elegant Dypsis flower, offers a tranquil escape.

Its wooden bed adds a touch of natural elegance, while a dedicated working space combines functionality with natural beauty. Perfect for solo travelers or couples.

1
Shtrati
15m2
Hapësira

Çmimet

55€ - Single
70€ - Double

Veçoritë e dhomës

Dypsis Room
Dypsis Room
  • Linja të pastra dhe një gamë ngjyrash qetësuese
  • Shtrati i saj prej druri shton një prekje të elegancës natyrore
  • Atmosferë e qetë dhe relaksuese
  • Hapësirë pune të rehatshme për udhëtarët e biznesit
  • E përshtatshme për për një dhe dy persona
  • TV, klimë, kasafortë, parking, Wifi

Rezervo qëndrimin tuaj

Rezervo Tani
Palm Image

Dhomat tjera

Menu

Rezervo Tani