Gjitha Dhomat

Dhoma Bonsai

Bonsai Room
Bonsai Room
Bonsai Room

Gjeni paqen e brendshme në dhomën Bonsai.

Ngjyrat e tokës dhe dizajni minimalist ju ndihmojnë të relaksoheni dhe meditoni. Ideale për një ose dy persona.

1
Shtrati
1
Ballkoni
21m2
Hapësira

Çmimet

55€ - Single
70€ - Double

Veçoritë e dhomës

Bonsai Room
Bonsai Room
  • Linja të pastra dhe një gamë ngjyrash qetësuese
  • Dizajni minimalist ju ndihmojnë të relaksoheni dhe meditoni
  • Atmosferë të qetë dhe relaksuese
  • Hapësirë pune të rehatshme për udhëtarët e biznesit
  • Ideale për një ose dy persona
  • TV, klimë, kasafortë, parking, Wifi

Rezervo qëndrimin tuaj

Rezervo Tani
Palm Image

Dhomat tjera

Menu

Rezervo Tani